Úvodní strana » Aktuality » Událo se » Rodinná konzervárna radí, jak doma správně zavařovat

Rodinná konzervárna radí, jak doma správně zavařovat

Manufaktura na zavařování masových lahůdek a plodin úspěšně funguje v Zábřehu na Moravě. Má název Via Delicia a její majitel Olin Bezchleba nabízí zákazníkůmlahůdky jako špendlíkový džem, králičí paštika, hříbky v jemném octovém nálevu nebo farmářskou bedýnku z jesenických lesů.


„Dobroty v podobě výtečných zavařenin nebo paštik pocházejí ze zvířat a plodů ze statku, hájovny, řeky a rybníka nebo ze sadu a zahrady. Připravujeme je podle původních receptů nebo mírně upravených a na dalších receptech neustále pracujeme,“ říká kulinářský mág Olin Bezchleba. Manufaktura Via Delicia s několika oceněními kvality spustila před několika dny nové facebookové stránky, na kterých informuje nejen o novinkách, ale rozdává zde také praktické rady o domácím zavařování.

Další články


Další články
Pořadatelé přidejte akci do kalendáře akcí ZDARMA